Városlista
2024. szeptember 28, szombat - Vencel

Hírek

2011. Október 27. 10:04, csütörtök | Kék hírek
Forrás: MTI, TMRFK

Újabb három emberkereskedőt vettek őrizetbe Szekszárdon

Újabb három emberkereskedőt vettek őrizetbe Szekszárdon

Újabb három embert vettek őrizetbe emberkereskedelem gyanújával kedden Szekszárdon - közölte a rendőrség szerdán az MTI-vel. A most elfogott nők ellen uzsorázás gyanúja miatt is nyomoznak.

A tolnai megyeszékhely „Csikágóként” ismert városrészében a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK) és a Terrorelhárító Központ rendőrei július 20-án vettek őrizetbe (képünk ekkor készült – forrás: TMRFK) hat férfit, akik a gyanú szerint nőket közvetítettek, és prostitúcióra kényszerítettek Németországban, hetedik társukat Németországban fogták el.

A rendőrség közleménye szerint a kedden Szekszárdon, a Kövendi Sándor utcában elfogott három nő kapcsolatba hozható a már előzetes letartóztatásban lévő csoport tagjaival, emellett bűnszervezetben elkövetett uzsora-bűncselekmény miatt is eljárást folytatnak velük szemben.

A TMRFK adatai szerint a három nő rászorult embereknek adott kölcsönt, és aránytalanul nagy összeget követelt vissza; a rendőrség azok jelentkezését várja a 74/501-100-as számon, akik a gyanúsítottaktól kölcsönt kaptak és uzsorakamatot fizettek nekik - írta a közleményben a főkapitányság.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság zöldszáma: 06-80/200-178
A telefontanú ingyenes száma 06-80/555-111

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 25. 07:45, szerda | Kék hírek

Tizenkét éves lányt gyilkolt meg egy férfi Nyíregyházán

Tizenkét éves lányt fojtott meg egy 32 éves férfi Nyíregyházán, a gyanúsítottat a rendőrök őrizetbe vették - közölte a honlapján a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság kedden.

2024. Szeptember 21. 09:26, szombat | Kék hírek

Illegális benzinkút működött egy fehérvári kamionmosóban

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) fehérvári osztálya tíz férfit fogott el egyszerre, akik részt vettek a jogellenes üzletben. Kettőjüket pénzmosással, nyolcukat sikkasztással gyanúsítják.

2024. Szeptember 19. 08:08, csütörtök | Kék hírek

Élőben követték a biztonsági kamerán, így kapták el a kerékpártolvajt - Videó

Összesen kilenc bringát vitt el a tolvaj.